29 Aralık 2016 Perşembe

Mantarlı Ispanak Kavurması



Malzemeler
  • 2 bağ ıspanak
  • 1 paket mantar
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 tane kuru soğan
  • 1 tane kapya biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
Hazırlanışı
Merhaba arkadaşlar sağlıklı ve lezzetine doyum olmayan ıspanağı mantarla kavurup denemenizi tavsiye ederim.
Ispanağı yıkayalım süzüp doğrayalım. Sıvı yağı tavaya alalım. Soğanı yemeklik doğrayıp biberi de ekleyip kavuralım. Mantarları temizleyip ince ince doğrayalım ve tavaya alıp suyunu salıp çekene kadar kavuralım. Ardından doğranmış ıspanağı da ekleyelim ve kavuralım. Tuz ve baharatları da ekleyelim ve ocağı söndürelim. Servis tabağına alalım.
Afiyet olsun😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder