15 Haziran 2016 Çarşamba

Kuru Kayısı Hoşafı




Malzemeler:


  • 400 gr kuru Kayısı
  • Orta boy tencere de iki parmak eksik su
  • 2. 5 bardak toz şeker
  •  
     
    Hazırlanışı:
     
     
    Merhaba sevgili arkadaşlar. 20 dakikada hoşafımız hazır :)
    Orta boy tencereye kayısıyı ve tencerenin iki parmak eksiği kadar suyu ekleyelim. Kayısılar yumuşayana kadar haşlayalım. Yumuşadıklarında şekeri ekleyelim. 3-5 dakika kaynatalım.
    İsteğe bağlı karanfil ekleyebilir, limon damlası katabilirsiniz. Ben eklemeden Yaptım. Çok lezzetli oldu.
    Yapacak Arkadaşlarımın ellerine sağlık ve afiyet olsun...

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder