21 Kasım 2016 Pazartesi

İncik Haşlama




Malzemeler

1 kilo incik
10 adet arpacık soğan 
2 diş sarımsak
2 adet çarliston biber
2 adet Kapya biber
2 adet havuç 
2 adet patates
1 tatlı kaşığı tuz

Hazırlanışı

Merhaba arkadaşlar etleri yıkayalım ve düdüklü tencereye alalım. Üstüne soğanları, sarımsağı büyükçe doğranmış havuç ve dörde bölünmüş patatesleri, iri doğranmış biberleri ekleyelim tuzunu da katalım. Düdüklü tencereniz kaynama noktasına geldiğinde 20-25 dakikada pişirelim. Hem zahmetsiz hemde enfes lezzetli bu et yemeğini pratik bi şekilde yapabilirsiniz. 

Afiyet olsun😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder