3 Kasım 2016 Perşembe

Bayatlamayan Haşhaşlı Pudingli Kurabiye



Malzemeler
125 gr margarin ( oda sıcaklığında)
1 çay bardağı sıvı yağ
2 su bardağı buğday nişastası
1. 5 yemek kaşığı mavi haşhaş
1 yumurta
1 paket vanilyalı toz puding
6 yemek kaşığı un
1 paket kabartma tozu

Hazırlanışı
Tüm malzemeyi derin bir kaba alalım. İyice yoğuralım. İstediğimiz şekili verip yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim. 180 derece fırında pişirelim. Dilerseniz üzerine pudra şekeri serperek yada çikolata sosuna bulayarakta hazırlayabilirsiniz. Saklama kabında uzunca bir süre tazeliğini koruyor. Afiyet olsun😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder