20 Ekim 2016 Perşembe

Izgara Kabak Sarma



Izgara Kabak Sarma

Malzemeler

5-6 adet kabak
1/4 çay bardağı zeytinyağ
Bir miktar tuz
İstediğiniz bir çeşit peynir
Hazırlanışı

Merhaba arkadaşlar süper bir diyet yemeği olan ızgara kabak tarifi ile karşınızdayım😊

Kabakları iyice yıkayalım. Baş ve uç kısımlarını keselim. Uzunlamasına kabuklarını soymadan keselim.
İster tavada ister tost makinesinde ( ben tost makinesinde yaptım) her iki tarafına da fırça ile az miktar zeytinyağı ve tuz karışımından sürelim ve pişirelim.

Daha sonra istenilen bir çeşit peyniri küp küp yapıp kabakların uç kısımlarına koyup saralım.

Çok hafif ve çok leziz olan bu tarifi çayın yanına misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Diyet uygularken de çok doyurucu oluyor 👍

Hepinize afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder